Activiteit jeugddienst

✓ All-in concepten

✓ Voor jong én oud

✓ Professionele begeleiding

De ideale activiteit voor uw jeugddienst

Een interessante activiteit organiseren als jeugddienst is niet altijd even makkelijk. Jongeren zijn een kritisch publiek en gaan zich snel vervelen. Het is dus belangrijk dat u als jeugddienst op tijd een spannende activiteit organiseert, zodat iedereen zich volledig kan uitleven. Paintball is hier ideaal voor en daarvoor u zit helemaal goed bij Paints in Waregem.

Heeft u een vraag of interesse?

Dé ideale activiteit voor uw jeugddienst

Als u paintball als activiteit wilt organiseren, zit u goed bij ons voor een all-in paintballevent waarbij wij in samenspraak met uw jeugddienst alles van a tot z uitwerken. Uiteraard rekent u op professionele begeleiding, zodat de activiteiten ook voor kinderen veilig zijn. Ook volwassenen zijn natuurlijk bij ons welkom voor een spelletje paintball. Het maakt dus niet uit of u deze activiteit regelt voor uw jeugddienst of jeugdbeweging, dit spannende spel waar snelheid en behendigheid centraal staan, zal hoe dan ook in de smaak vallen! Krijgt u op voorhand graag al eens een idee over hoe het eraan toegaat op een paintballsessie? Bekijk dan zeker eens de foto’s.

Vraag een offerte aan

Denkt u dat paintball de ideale activiteit is voor uw jeugddienst? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met ons team van paintballspecialisten. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@paints-event.be of door het contactformulier in te vullen. Stel ons al uw vragen of vraag meteen een offerte aan. Wij vertellen u graag meer over waarom paintball de perfecte activiteit is voor de jeugddienst.