Activiteit sportdienst

✓ All-in concepten

✓ Voor jong én oud

✓ Professionele begeleiding

Een interessante activiteit voor een sportdienst

Bent u op zoek naar een uitdagende activiteit die u als sportdienst kunt organiseren? Dan zit u goed bij Paints. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van paintballsessies voor sportdiensten en andere soorten verenigingen. Ontdek wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen met deze originele activiteit.

Heeft u een vraag of interesse?

Een spannende activiteit organiseren als sportdienst

Als u voor uw sportdienst op zoek bent naar een activiteit vol spanning en avontuur, dan biedt paintball de uitkomst. Wij bieden all-in paintballevents, waarbij we alles voor u regelen: van het klaarzetten van het speelveld tot het uitleggen van alle regels. Wilt u enkel paintballmateriaal huren? Ook dat is mogelijk bij Paints. Paintball is een spel dat door jong en oud gespeeld kan worden, want u kunt ook bij ons terecht voor kinderpaintball. Het zorgt dus voor een onvergetelijke ervaring en is dé ideale activiteit voor iedereen die houdt van een echte adrenalinestoot. Als u als sportdienst deze activiteit voorziet, kunt u op veel waardering van de deelnemers rekenen

Plan deze activiteit in voor uw sportdienst

Werkt u op de sportdienst van uw gemeente of stad en bent u op zoek naar een activiteit voor kinderen die u kunt organiseren? Dan is paintball zeker het overwegen waard. Lijkt u dit wel iets? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Paints te Waregem of vraag vandaag nog een offerte aan. U bereikt ons door het contactformulier invullen.