Paintballgeweer

✓ All-in concepten

✓ Voor jong én oud

✓ Professionele begeleiding

Paintballgeweer huren

Wilt u een paintballgeweer huren voor een leuk spelletje paintball met vrienden, collega’s of familie? Dat kan bij Paints in Waregem. Wij organiseren volledige evenementen, maar verhuren ook paintballgeweren. Dat is ideaal indien u bijvoorbeeld zelf over de andere benodigdheden beschikt.

Heeft u een vraag of interesse?

Een paintballgeweer van hoge kwaliteit huren

Het paintballgeweer dat u bij ons kunt huren, is van hoge kwaliteit. Het paintballgeweer dat we gebruiken, is de Tippmann 98, een echte klassieker. Wilt u bijvoorbeeld een paintballsessie houden als vrijgezellenactiviteit? Dan kunt u ons gerust laten weten hoeveel paintballgeweren u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat deze perfect in orde tot bij u worden geleverd. Onze geweren worden goed onderhouden, vaak gekuist en krijgen herstellingen indien nodig. Naast een paintballgeweer kunt u ook ander paintballmateriaal huren. Denk hierbij aan obstakels, maar uiteraard ook aan verf. Wilt u liever dat alles uit handen wordt genomen? Kies dan voor een all-in paintballevent bij ons!

Huur uw paintballgeweren voor een leuke sessie

Wilt u een paintballgeweer huren bij dé specialisten in paintball? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een e-mail naar info@paints-event.be of vul het contactformulier in. Ook wanneer u meer informatie wenst over onze diensten, zijn we steeds beschikbaar.